Skip to main content
V Posavju 25.2° C Torek, 9. avgust 2022
03.08.2020
22:29
Foto: arhiv ePosavje
Spodmaknila se ji (50) je lestev, s helikopterjem so jo prepeljali v mariborsko bolnišnico. Pri nadzoru meje policisti izsledili in prijeli 52 tujcev, tudi na območju Brežic.

50-letnici se je spodmaknila lestev

Padla na tla in si poškodovala glavo

Brežiški policisti so bili v soboto dopoldne obveščeni o nesreči pri delu v Slogonskem. Policisti so opravili ogled in ugotovili, da se je 50-letna ženska po lestvi vzpenjala v drugo nadstropje v skednju.

Policisti bodo napisali poročilo

Pri vzpenjanju se je lestev spodmaknila, ženska pa je padla na tla in si poškodovala glavo. Reševalci nujne medicinske pomoči Brežice so jo oskrbeli, kasneje pa so jo s helikopterjem odpeljali v Univerziteni klinični center Maribor. Policisti bodo o ugotovitvah s poročilom seznanili pristojno tožilstvo.

Na meji izsledili in prijeli 52 tujcev

Na območju Mihovega in aBrežice

Policisti Policijske uprave Novo mesto so med 31. julijem in 3. avgustom pri opravljanju nalog varovanja državne meje na območju Mihovega (na območju Policijske postaje Šentjernej) in Brežic izsledili in prijeli 52 tujcev, ki so nezakonito prestopili državno mejo. "Policijski postopki s tujci še niso zaključeni," pravijo policisti.

(eP)

brežice
slovenska vojska
helikopter

Pridružite se nam

Novice iz Posavja