Skip to main content
Torek, 5. marec 2024
05.01.2020
11:28
Policija, kljuka
Foto: arhiv ePosavje
Na Operativno-komunikacijskem centru Policijske uprave Novo mesto so v sobotnem večeru prejeli več klicev o detonaciji na območju Sevnice. Policisti zbirajo obvestila in prosijo za več informacij.

Detonacija v sevniški občini

Pok se je slišal tudi v krško občino

Kot pravijo policisti, so na številko policije 113 so v soboto zvečer okoli 22.30 ure prejeli več klicev občanov, ki so slišali močno detonacijo, "ki je stresala okna v naselju Vrh pri Boštanju."

Krmelj, Sevnica, Sremič (!)

Kot pravijo v sporočilu, je bila detonacija tako močna, da so jo ponoči slišali tudi v Krmelju in Sevnici. Ob tem dodajmo, da se je pok slišal tudi do krške občine. Bralci ste nas opozorili, da je bilo detonacijo z okolice Sremiča slišati kot grmenje poletne nevihte.

Policijske aktivnosti se nadaljujejo

Na 112 in 113 niso prejeli klicev o poškodbah ljudi, živali ali premoženja

Operativno-komunikacijski center je na kraj takoj napotil policiste, policijske aktivnosti na terenu pa se nadaljujejo tudi v nedeljskem dopoldnevu. Kakor pravijo policisti, povpraševanje in poizvedovanje na terenu zaenkrat ni dalo rezultatov, na številko policije 113 in številko za pomoč v sili 112 pa do sedaj niso prejeli nobenih klicev o morebitnih poškodbah ljudi, živali ali premoženja, ki bi bile lahko povezane z omenjenim primerom.

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil

In prosijo za pomoč pri razjasnitvi dogodka

Policisti na terenu nadaljujejo z zbiranjem obvestil. "Vsi, ki bi policiji lahki dali kakršnekoli uporabne informacije za preiskavo primera, naj pokličejo na policijsko postajo Sevnica - na telefonsko številko 07 81 61 800 - ali na številko policije 113," dodajajo v sporočilu.

(bš)

sevnica
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja