Skip to main content
Četrtek, 30. november 2023
15.07.2022
11:34
Foto: arhiv ePosavje
59-letnica v Sevnici iz stanovanjske hiše ukradla sesalec in pobegnila s štirimi otroki, policisti so jo ustavili na območju Drnovega. V Brežicah voznik avtomobila sredi dneva odklonil alkotest.

Brežice, Sevnica

Odklonil preizkus in ostal brez avtomobila

Brežiški policisti so med kontrolo prometa na Prešernovi cesti v četrtek nekaj pred 14. uro ustavili voznika osebnega avtomobila in mu zaradi suma vožnje pod vplivom alkohola odredili preizkus. 40-letni kršitelj, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, je opravljanje preizkusa odklonil. Pa so mu policisti avtomobil zasegli in o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Iz Sevnice s sesalcem, 59-letnico so ulovili na Drnovem

Sevniški policisti so bili nekaj po 10. uri obveščeni, da je nekdo vstopil v stanovanjsko hišo na Glavnem trgu v Sevnici in iz hodnika odtujil industrijski sesalnik ter pobegnil z osebnim avtomobilom. Policisti so se takoj odzvali in pričeli z aktivnostmi za izsleditev osumljencev. Na podlagi opisa vozila so policisti Policijske postaje Krško na Drnovem avtomobil ustavili, 59-letni osumljenki, ki je v vozilu prevažala štiri otroke, so sesalnik zasegli. Policisti so bodo ovadili zaradi kaznivega dejanja tatvine.

Policija, avtomobil

Na območju brežiške občine prijeli Iračane in Tunizijca

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Policijske postaje Brežice v Ločah in Ponikvi izsledili in prijeli sedem državljanov Iraka in državljana Tunizije in na območju Policijske postaje Metlika pri Trnovcu 16 državljanov Bangladeša. Policijski postopki s tujci, ki so nezakonito prestopili državno mejo, še niso zaključeni, sporočajo policisti.

brežice
sevnica
policija
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice