Skip to main content
Nedelja, 28. maj 2023
29.06.2021
17:48
Policija, avtomobil, 113
Foto: arhiv ePosavje
Brežiški policisti so imeli ponoči opravka z voznikom neregistriranega mopeda, na Jesenicah na Dolenjskem so obravnavali vlom v gostinski lokal.

Ni želel ustaviti, odvrgel motor in poskusil zbežati

Brežiški policisti so v noči iz ponedeljka na torek, okli ene zjutraj, v mestu ustavljali voznika neregistriranega mopeda, ki policistom ni ustavil. Ko je videl, da je vrag vzel šalo, je motor spustil in pričel bežati peš, a sta ga policista ujela. Po zaključenem postopku so mu policisti zaradi več kršitev cestno prometnih predpisov napisali plačilni nalog, enega si je prislužil tudi zaradi nedostojnega vedenja do policistov med postopkom.

Na Jesenicah na Dolenjskem vlomili v gostinski lokal

Na Jesenicah na Dolenjskem so vlomili v gostinski lokal in odnesli nekaj menjalnega denarja, pijače in cigaret. Po prvih ugotovitvah je bil lokal zaprt od sobote zvečer, zaposlene pa je v ponedeljek zjutraj presenetil prizor razbitega pritličnega okna garderobe.

Od zadnjega poročanja 245 klicev

Policisti so sicer od zadnjega poročanja na številko 113 prejeli 245 klicev, od tega je bilo 66 dogodkov takšnih, ki so zahtevali posredovanje policije. Kot pravijo policisti, je bilo največ dogodkov povezanih s prometno varnostjo.

(eP)

brežice

Pridružite se nam