Skip to main content
V Posavju 8.2° C Ponedeljek, 22. 2024
17.06.2021
07:45
Foto: arhiv ePosavje
V četrtek, 17. junija, brez električne energije na območju naselij Mihalovec, Studenec, Planina Gorjanci. V sredo dve intervenciji gasilcev, s številke 112 pa sedem pozivov za nujno pomoč.

Kje v četrtek ne bo električne energije?

Studenec

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo v četrtek, 17. junija, zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Sevnica, na območju transformatorske postaje Studenec, nizkonapetostno omrežje – Gostišče Janc med 12. in 14. uro.

Planina Gorjanci

Na področju nadzorništva Krško mesto bo oskrba z električno energijo motena na območju transformatorske postaje Planina Gorjanci med 8. in 9.30 uro in na območju transformatorske postaje Gradnje Gorjanci med 10. in 11.30 uro.

Mihalovec, Sveta Jedert

Na področju nadzorništva Brežice pa elektrike ne bo na območju transformatorske postaje Mihalovec, nizkonapetostno omrežje – Proti Savi desno med 9. in 10. uro in na območju transformatorske postaje Sveta Jedert, nizkonapetostno omrežje – Vrstovšek med 9. in 11. uro.

NMP Krško, rešilec 112

Gož pod balami

V sredo ob 8.19 je v naselju Anovec v občini Krško občanka pod balami sena v gospodarskem objektu naletela na kačo. Posredovali so gasilci Poklicne gasilske enote Krško, ki so goža ulovili in ga odložili v naravno okolje.

Pomoč v Podgorju ob Sevnični

Ob 13.23 so v naselju Podgorje ob Sevnični v občini Sevnica gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica nudili pomoč sevniškim reševalcem nujne medicinske pomoči Sevnica pri prenosu obolele osebe do reševalnega vozila.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 24-ih urah posredovali sedem pozivov za nujno medicinsko pomoč.

(eP)

elektro celje
obvestila
krško
brežice
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi