Skip to main content
V Posavju 1.9° C Torek, 28. marec 2023
16.06.2022
11:15
Foto: arhiv ePosavje
V Posavju je v četrtek motena ali prekinjena oskrba s pitno vodo na več lokacijah, vse objavljamo v nadaljevanju novice.

Motena oskrba z vodo

(08:22) V Dečnem selu motena dobava vode

Iz Komunale Brežice obveščajo uporabnike pitne vode iz Dečnega sela (od gasilskega doma proti Bubki), da bo v četrtek, 16. junija, predvidoma do 9. ure motena dobava pitne vode zaradi popravila okvare na vodovodnem omrežju. "Uporabnike prosimo za razumevanje," dodajajo v sporočilu.

(09:01) Gazice

Do predvidoma 12.00 ure bo zaradi popravila okvare na vodovodnem omrežju v Gazicah motena dobava pitne vode.

(09:46) Trebež, Spodnja Pohanca

Motena dobava pitne vode bo do predvidoma 12.00 ure tudi na Trebežu in Spodnji Pohanci, prav tako zaradi popravila okvare na vodovodnem omrežju.

(11:14) Na Kremenu prekinjena oskrba s pitno vodo

V četrtek bo do 14. ure na območju Kremena v občini Krško prekinjena oskrba s pitno vodo zaradi nujnih vzdrževalnih del na vodovodnem sistemu. Ob tem prosijo za razumevanje. In dodajajo, "da se lahko zaradi zapiranja vodovodnega sistema in nihanja tlakov v cevovodu pojavi bela obarvanost pitne vode, ki je posledica raztopljenega zraka v vodi. Pojavi se lahko tudi obarvanost oziroma motnost vode. Priporočamo, da v obeh primerih odstranite mrežice na pipi in vodo dobro iztočite. Za dodatne informacije nas pokličite na telefonsko številko 07 48 17 225."

pitna voda
obvestila
brežice

Pridružite se nam