Skip to main content
V Posavju 7.4° C Ponedeljek, 22. 2024
26.08.2020
13:23
Varnostne razmere v občini Sevnica
Grafika: ePosavje.com
Zjutraj, okoli pol sedme ure, so policiste klicali v lokal na Planinski cesti v Sevnici, da je k njim prišel gost z avtomomobilom. In to zelo dobesedno!

Zapeljal na teraso lokala, trčil v stol

Zadel še stol z gostom, a se ta k sreči ni poškodoval

SEVNICA Kot pravijo policisti, so po končanem ogledu ugotovili,  da je 27-letni voznik med vožnjo izgubil oblast nad vozilom, zapeljal čez pločnik in zapeljal na teraso lokalo. Ob tem je fante trčil v prazen stol, zraven pa zadel še stol z gostom, ki je padel s stola, a se ni poškodoval.

Alkotest je pokazal veliko preveč, vozil tudi brez vozniškega dovoljenja

Alkotest je pokazal 1,05 mg/l alkohola v izdihanem zraku, vozil pa je brez vozniškega dovoljenja. Policisti so zaradi kršitev uvedli postopek o prekršku in 27-letniku zasegli avto.

Zapeljal s ceste v jarek ob progi in tam obstal

Alkotest je potrdil vzrok za nesrečo: Alkohol

V noči iz torka na sredo pa je strojevodja vlaka v Račici pod progo opazil avtomobil in o tem obvestil sevniške policiste. Policisti so ugotovili, da je 50-letni voznik zapeljal izven vozišča v jarek ob železniški progi in tam obstal.

Tudi 50-letnik je šofiral brez vozniškega dovoljenja

Alkotest je pokazal 0,90 mg/l alkohola v izdihanem zraku, vozil pa je brez vozniškega dovoljenja. Tudi zoper njega so policisti zaradi kršitev uvedli postopek o prekršku in mu zasegli avto.

(eP)

sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi