Skip to main content
V Posavju 17.6° C Sobota, 13. avgust 2022
03.11.2021
17:19
Cesta bratov Milavcev v Brežicah
Grafika: ePosavje.com
Po zaprtju Ceste krških žrtev v Krškem do sredine naslednjega leta bodo do konca junija 2022 zapore tudi na Cesti bratov Milavcev v Brežicah.

Druga faza obnove Ceste bratov Milavcev v Brežicah

BREŽICE V Brežicah so začeli z drugo fazo obnove Ceste bratov Milavcev, od cerkve Sv. Roka v središču Brežic do križišča z Obrtno ulico pri nogometnem stadionu. V tem delu Brežic bodo prenovili dotrajano cestišče, vzpostavili površine za pešce in kolesarje ter uredili javno razsvetljavo in odvodnjavanje.

Do 30. junija 2022

Za izvedbo del bo potrebna zapora cestišča v tem delu Brežic, s katero bodo zagotovili varnost na delovišču. Zapora bo potrebna do 30. junija 2022. In kako bo urejena?

V treh fazah

PRVA IN DRUGA FAZA Zaporo Ceste bratov Milavcev v Brežicah so predvideli v treh fazah. V prvih dveh fazah bosta zaprti vsaki polovici vozišča, tako da bodo omogočili promet iz Brežic proti smeri rondo Tuš enosmerno pri obeh fazah. Obvoz bo označen po bližnjih cestah, dostop do objektov za lastnike in stanovalce bodo omogočili v dogovoru z izvajalcem del.

Pet dni v juniju bodo ulico zaprli za ves promet

TRETJA FAZA V tretji fazi so predvideli popolno zaporo cestnega odseka zaradi asfaltiranja cestišča, zapora bo trajala predvidoma 5 dni. Tretja faza bo aktualna proti koncu vseh izvedenih del, predvidoma junija 2022.

(eP)

brežice
ceste

Pridružite se nam

Novice iz Posavja