Skip to main content
V Posavju -0.4° C Petek, 28. januar 2022
23.03.2021
19:19
V torek, 23. marca 2021, ste lahko na našhi straneh in ePosavje TV spremljali zaključno srečanje izobraževanja Krepitev kompetenc zaposlenih v gostinstvu in turizmu, ki so ga pripravili na CPT Krško.

V torek, 23. marca, v živo na ePosavje.com

Zaključno srečanje smo predvajali tudi na ePosavje TV

Na spletni delavnici, dogodek smo v živo prenašali na Facebook straneh Visit Krško, ePosavje.com, Posavski Obzornik in ostalih profilih Zavodov na področju turizma in kulture. Na dogodku so različni sogovorniki govorili o e-gradovih Posavja, pomenu digitalizacije kulturne dediščine, inovativnih ponudbah v kulturnem turizmu in pestrosti ponudbe na Gradovih Posavja.

Kdo vse je sodeloval na dogodku?

Na dogodku so sodelovali Goran Milovanović, direktor Galerije Božidar Jakac, Kostanjevica na Krki, Nejc Kunst, vodja Hotela Kunst iz Krškega, Lojze Weiser, založnik in avtor iz Celovca, Damjana Pečnik, vodja službe za razvoj z Zavoda za varstvo kulturne dediščine Slovenije in Ana Jurečič z RRA Posavje. Dogodek je povezovala Kristina Ogorevc Račič, direktorica Centra za podjetništvo in turizem Krško.

e-Gradovi Posavja

Projekt e-Gradovi Posavja je RRA Posavje prijavila operacijo v sklopu Javnega razpisa za preoblikovanje turistične ponudbe v vodilnih turističnih destinacijah v letih 2020 in 2021 zaradi epidemije COVID-19. Operacijo financirata Republika Slovenija in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR).

(eP)

krško
brežice
sevnica
cpt krško
rra posavje
video

Pridružite se nam