Skip to main content
V Posavju 7.4° C Sreda, 7. december 2022
07.04.2021
19:07
Modrijani, Telemach
Foto: arhiv Telemach
Modrijani so na velikonočni ponedeljek navdušili tudi s Telemachovo pomočjo.

Potem ko je Telemach, eden vodilnih telekomunikacijskih operaterjev pri nas, na spomladansko enakonočje omogočil vrhunski spletni in televizijski koncert Siddharte, je na velikonočni ponedeljek ponudil novo doživetje – koncert Modrijanov.

Ljubljana, 7. april – Eden najbolj priljubljenih slovenskih narodnozabavnih ansamblov, ki je v Piranu gostil tudi številne legende tovrstne glasbe pri nas, je namreč navdušil svoje oboževalce. Tudi tokrat je Telemach poskrbel za telekomunikacijske povezave, ki so omogočile tehnično brezhibno sliko in zvok, bodisi za tiste, ki so v koncertu uživali prek spleta, bodisi za tiste, ki so ga spremljali v televizijskem prenosu v Telemachovi programski shemi.

"Tako kot po Siddhartinem koncertu so bili tudi tokrat odzivi gledalcev izjemni, uživali so v priljubljenih napevih in veseli nas, da smo jim prav mi omogočili ta koncert, s katerim smo jim gotovo lepo popestrili praznike. Lahko rečemo, da je bila to pravšnja pika na i velikonočnemu obdobju," so sporočili iz Telemacha.

Koncert Modrijanov je sicer potekal v okviru projekta Optimisti, katerega inovativnost so pri Telemachu prepoznali že pred časom in ga zato tudi podprli.

telemach
oglasna novica

Pridružite se nam

Poglejte tudi