Skip to main content
V Posavju 8.7° C Sreda, 1. december 2021
21.11.2019
12:41
Foto: arhiv ePosavje
Na tokratnem predavanju Pot do sreče obstaja bo predstavljeno nekaj veščin povezovalne komunikacije.

Cikel predavanj: Pot do sreče obstaja

Povezovalna komunikacija

25. novembra Veščine povezovalne komunikacije lahko obogatijo in pomembno spremenijo naše odnose, saj vanje prinašajo več sproščenosti, iskrenosti in medsebojnega razumevanja, hkrati pa so tudi zelo uporabno orodje za reševanje konfliktov. V okviru interaktivnega predavanja bomo skupaj raziskovali, kaj so vzroki za naša vedenja in vedenja ljudi iz našega življenja (otroci, starši, sodelavci, stranke,…), ki nas vržejo iz tira ter kako se na njih konstruktivno odzvati.

Ustvarjanje skrbnih, spoštljivih in opolnomočenih odnosov

Dmitriy Kopina in Jaka Kovač sta voditelja komunikacijskih izobraževanj, trenerja, coacha in mladinska delavca, ki se zavedata, koliko časa, energije in živcev ljudje izgubljamo zaradi komunikacijskih šumov ter se trudita povezovalen in sočuten način komunikacijo približati na področja šolstva, športa, v uspešna podjetja in javne organizacije, osebne odnose in druga.

25. novembra ob 18. uri v Kulturnem domu Krško

Namen predstavitvenega predavanja bo spoznati nekaj veščin povezovalne/nenasilne komunikacije, ki jo je v 70-ih letih prejšnjega stoletja razvil ameriški psiholog dr. Marshall Rosenberg in je v tujini v zadnjem času eden izmed najbolj priznanih in vedno bolj uveljavljenih pristopov h komunikaciji na vseh področjih.

LAS Krško

kulturni dom krško
napovednik
krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja