Skip to main content
Četrtek, 29. februar 2024
02.09.2021
07:04
Prvi šolski dan na Gimnaziji Brežice
Foto: Gimnazija Brežice
Skozi šolska vrata Gimnazije Brežice je na prvi šolski dan vstopilo 382 dijakov, od tega 109 dijakov prvih letnikov - 86 v programu gimnazija in 23 v programu gimnazija športni oddelek.

Na novo šolsko leto so dobro pripravljeni

BREŽICE Ravnatelj Uroš Škof je sporočil, da tudi to šolsko leto zaznamujejo zaščitne maske, varnostna razdalja in drugi protikoronski ukrepi. Na novo šolsko leto so se dobro pripravili, so pa na šoli veseli, da se bodo srečali z dijaki v šoli, pri pouku.

Škof je dijakom in zaposlenim zaželel uspešno in zadovoljno šolsko leto 2021/22. Prav tako je izpostavil, da bo šolsko leto polno najrazličnejših izzivov, vendar bodo skupaj prebrodili vse nastale ovire.

Fotogalerija (Foto: Gimnazija Brežice):

109 dijakov prvih letnikov

Na Gimnaziji Brežice so v novem šolskem letu pozdravili tudi 109 dijakov prvih letnikov, 86 v programu gimnazija in 23 v programu gimnazija športni oddelek. Razrednik 1. a oddelka je Gregor Kopinč, razredničarki 1. b in 1. c oddelka sta Barbara Zorko in Tea Habinc, 1. d oddelek "športnikov" pa bo vodil Sandi Rašović.

(Gimnazija Brežice, bš, eP)

Vabljeni k sooblikovanju vsebin!

Kako je prvi šolski dan potekal na vaši šoli? Vsebine nam lahko pošljete na elektronski naslov info@eposavje.com ali v zasebna sporočila na družbenih omrežjih - poiščite @eposavje na Instagramu ali Twitterju, na Facebooku nas najdete pod @ePosavje.com.

brežice
gimnazija brežice
šole v posavju

Pridružite se nam