Skip to main content
Nedelja, 3. marec 2024
01.09.2021
12:10
Prvi šolski dan v PIšecah
Foto: OŠ Maksa Pleteršnika Pišece
Na Osnovni šoli Maksa Pleteršnika Pišece ob prvem septembru in vnovičnem snidenju v šolskih klopeh pravijo: "Pa smo ga le dočakali." V šolski zbornici so pozdravili dve novi učiteljici.

Prvi šolski dan na OŠ Maksa Pleteršnika Pišece

BREŽICE Pa smo ga le dočakali, prvi šolski dan namreč. To še zlasti velja za sedem otrok, ki so danes prvič sedli v šolske klopi. Pred vstopom v šolo sta jih poleg gospe ravnateljice Nuške Ogorevc sprejeli učiteljici Karmen Levak in Katja Berkovič, policist Roman Urek, drugošolčki, ki so jim zapeli pesem, najstarejši – devetošolci – pa jim podarili majice z napisom Maksovi najmlajši. 

Fotogalerija (Foto: OŠ Maksa Pleteršnika Pišece):

Čeprav bomo šolsko leto nadaljevali v mehurčkih, z maskami in na ustrezni razdalji, smo veseli, da smo se zopet srečali pri Maksu. Po uvodnem pozdravu gospe ravnateljice Nuške Ogorevc so tudi vsi ostali učenci dobili navodila svojih razrednikov, nato pa sproščeno poklepetali o poletnih dogodivščinah s svojimi sošolci. Vsi pa smo veselih tudi novih obrazov v zbornici, kajti med nami sta tudi dve novi učiteljici - Martina Maček in Sanja Štefanič.

 Vsi, mali in veliki, imamo le eno veliko željo – da se čim več družimo v šolskih klopeh, pa čeprav bodo naši nasmehi skriti pod maskami.

Lep začetek šolskega leta želimo tudi vsem vam.

Novinarski krožek OŠ Maksa Pleteršnika Pišece

Vabljeni k sooblikovanju vsebin!

Kako je prvi šolski dan potekal na vaši šoli? Vsebine nam lahko pošljete na elektronski naslov info@eposavje.com ali v zasebna sporočila na družbenih omrežjih - poiščite @eposavje na Instagramu ali Twitterju, na Facebooku nas najdete pod @ePosavje.com.

brežice
šole v posavju
fotogalerija

Pridružite se nam

Novice iz Posavja