Skip to main content
V Posavju 15.7° C Sobota, 8. maj 2021
14.06.2019
12:25
Foto: Občina Krško
Župan občine Krško Miran Stanko je v sredo na gradu Rajhenburg v Brestanici čestital letošnjim najuspešnejšim učenkam in učencem osnovnih in srednjih šol občine Krško ter jim zaželel veliko uspeha.

Sprejem najuspešnejših učenk in učencev v občini Krško

BRESTANICA Med najuspešnejše učenke in učence osnovnih in srednjih šol občine Krško so se v tem šolskem letu vpisali z OŠ Adama Bohoriča Brestanica Patricia Bizjak, Tim Breznikar, Tamara Kopše, Lej Edvard Košir, Anja Resnik, Pia Marie Ružič, Saša Radej in Luka Zupanc, z OŠ Koprivnica Zoja Bogovič, Ula Bohorč, Domen Planinc, z OŠ Jurija Dalmatina Krško Luka Pompe, Tjaša Mavsar, David Planinc, Aljaž Zajc, Tim Bizjak, Lucija Učanjšek, Urška Vehovar, Anja Petan, Andraž Bedenk, Neli Žagar in Helena Jović, z OŠ Leskovec pri Krškem Neža Gričar, Maruša Grmšek, Nina Pregrad, Julija Stropnik, Karolina Vizlar, Laura Cizerle, Albina Marinčič, Matej Mlakar, Matija Felicijan, Luna Ilievska, Koni Karla Kerin, Živa Letnar, Naja Umek, Rok Vidmar, z OŠ Podbočje Eva Colarič, Erazem Dornik, Neli Kovačič in Lea Vodopivec, z OŠ Raka Ana Pintarič, Žana Colarič in Žana Urankar, z OŠ XIV. divizije Senovo Maja Kmetec, Adna Konjić, Urban Strnad, Zala Škoberne in Eva Vraničar.

Med najboljše dijake so se na Gimnaziji Krško vpisali Dea Fackovič Volčanjk, Gašper Letnar in Klemen Vovk, na Srednji poklicni in strokovni šoli Krško pa Gregor Volčanjk.

Fotogalerija:

Sprejem, ki sta ga vodila avtorja vloga Neki Neki Maja Pinterič in Lovro Prešiček, so s pesmijo popestrile članice vokalne skupine Vilinke, vse goste pa sta na gradu pozdravila tudi Matjaž in Helena Krajnc v vlogi Rajhenburške gospode.

Občina Krško

krško
fotogalerija

Pridružite se nam