Skip to main content
Nedelja, 14. april 2024
14.05.2019
20:40
Foto: arhiv ePosavje
Na brezplačnem predavanju, ki ga organizira Društvo Fokus Krško, bo tekla beseda o energetski medicini, o njenem opazovanju s strani zdravnikov klasične medicine v začetku 20. stoletja.

Spoznali se bomo z delovanjem in pomenom posameznih energetskih centrov. Pogledali si bomo značilnosti osebnih energetskih tipov osebnosti, ki se nam oblikujejo od prenatalne dobe do odrasle dobe in kako te osebe funkcionirajo v življenju. Definirali bomo določene znake pomanjkanja osnovne življenjske energije. Skozi življenjski vsakdan smo nenehno v stiku z osebami, ki so na robu osebne izgorelosti. Srečujemo se z osebami, ki so v osebnih stiskah, ko so izgubili svojo najdražjo osebo, zaposlitev in ne vidijo osebne rešitve, osebe z nizko samopodobo, osebe v težkih medosebnih odnosih, osebe, ki so začele delati na osebni rasti in sprejemajo nova znanja, s katerimi si nabirajo nova orodja, tehnike, načine za življenje, kakršnega želijo živeti, da dajo življenju dodano vrednost.

Prav je, da sprejmete odločitev in si rečete: »Mojo barko življenja bom peljal/a po mirnem morju. Če bom naletel/a na visoke valove ali čeri, bom znal/a sprejemati modre odločitve v dobro vseh – mene, tebe, okolice, v kateri živim, v dobro družbe. Vsak padec, ki me lahko doleti v življenju, ga ne bom sprejel/a kot osebni poraz, temveč kot novo priložnost, ki mi jo življenje podarja. Življenje verjame v mene, da zmorem.«

Nezadostno znanje o energiji in lastni energetski sestavi je eden izmed glavnih vzrokov manjka osnovne življenjske energije in nastalih bolezni tako na subtilni kot fizični ravni. V praktičnem delu predavanja bomo izvedli določene vaje, ki vam bodo v življenju prinesle: - boljše osebno počutje (fizična raven) - boljšo redno psihično stabilnost (duševna in duhovna raven) - zdrave medosebne odnose - naučili se boste vaj, s katerimi boste aktivirali telo za polnjenje osnovne življenjske energije. Veselimo se srečanja z vami! Dobrodošli v čimvečjem številu na to enkratno priložnost. Hvala, da posredujete naše objave ljudem za katere menite, da bi jih to utegnilo zanimati.

Kdaj: četrtek, 16. maja 2019
Kje: Dvorana v parku Krško (poročna dvorana)
Kdo vodi: Ida Rožman, organizatorka socialne mreže, diplomirana katehistinja s 7-letnim poučevanjem predšolske verske vzgoje v domači župniji, certificiran in licenciran mednarodni NLP Praktik IANLP, certificirana mednarodna povezovalka Ponovne povezave, certificirana energoterapevtka Škole za energetsku integraciju (dr. Suzana Landripet).

Vabljeni vsi, ki vam je mar za vaše kvalitetno življenje in zraven še sproščujoč zaključek s posebno energetsko meditacijo.

Društvo za motivacijo razvoja osebnosti Fokus Krško

krško
napovednik

Pridružite se nam

Novice iz Posavja