Skip to main content
V Posavju -0.5° C Petek, 13. december 2019
09.05.2019
09:15
Grafika: ePosavje
Člani Občinskega sveta Občine Sevnica so na redni seji med drugim obravnavali in sprejeli zaključni račun proračuna Občine Sevnica za leto 2018.

V Sevnici sprejeli zaključni račun za leto 2018

"Za vsako številko, za vsakim evrom je namen, za katerega je bil potrošen"

Svetniki so sprejeli tudi sklep o oblikovanih cenah vzgojno-varstvenih programov v vrtcih na območju občine. Leto 2018 je sicer Občina Sevnica zaključila z 17,9 milijona evrov odhodkov in 16 milijonov evrov prihodkov. "Zaključni račun je dokument, ki jasno povzame dogajanje v minulem letu - tako v finančnem smislu kot tudi v vsebinskem. Za vsako številko, za vsakim evrom je namen, za katerega je potrošen. S tem dokumentom je zaključeno finančno leto in transparentno predstavljeno občinskem svetu in javnosti," ob tem pove sevniški župan Srečko Ocvirk.

Zaključni račun je dokument, ki jasno povzame dogajanje v minulem letu - tako v finančnem smislu kot tudi v vsebinskem. Za vsako številko, za vsakim evrom je namen, za katerega je potrošen. S tem dokumentom je zaključeno finančno leto in transparentno predstavljeno občinskem svetu in javnosti.

Srečko Ocvirk, župan Občine Sevnica

Investicije v cestne posodobitve

V preteklem letu je teklo kar nekaj investicij na področju infrastrukture, pa tudi na ostalih področjih. "Mogoče izpostavimo kar nekaj investicij v cestne posodobitve - Pijavice, Veliki Cirnik, posamezne ulice v Sevnici - leto je bilo investicijsko naravnano in uspešno ter sledilo zastavljenem proračunu," še pove Ocvirk.

Ansat TV

sevnica
posavski tednik
ansat tv

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja