Skip to main content
Petek, 1. marec 2024
01.02.2022
13:45
Zdravstveni dom Krško
Foto: arhiv ePosavje
Prek spletne strani Zdravstvenega doma Krško so sporočili, da je zaradi kadrovske stiske delo v domu okrnjeno. Ob tem prosijo za sodelovanje in strpnost ter se zahvaljujejo za razumevanje.

V Zdravstvenem domu Krško samo nujne in neodložljive storitve

KRŠKO V Zdravstvenem domu Krško pravijo, da je zaradi kritične kadrovske situacije delo okrnjeno. "Izvajamo samo nujne in neodložljive storitve. Nujnost oceni izbrani zdravnik," pravijo v sporočilu.

Brez terminov za nenujne preglede pri zdravniku

In kakor nadaljujejo, "na vašo elektronsko pošto odgovorimo v roku do 3 dni, a samo v primeru, če ste naročili že prej predpisane recepte za redno terapijo ali redne medicinske pripomočke, kontrolne napotnice, za katere ste že imeli predhodni pregled."

Obvestilo velja do preklica

V primeru bolezenskih stanj, ki potrebujejo fizični pregled pri zdravniku, pokličite ambulanto na telefonsko številko vaše ambulante. Tako terminov za nenujne preglede pri zdravniku začasno ne dajejo. "Obvestilo velja do preklica – ki bo takoj ko se kadrovska situacija izboljša. Prosimo vse za sodelovanje in strpnost. Zahvaljujemo se za razumevanje," še sporočajo.

(eP)

zdravstveni dom krško
krško
koronavirus

Pridružite se nam

Novice iz Posavja