Skip to main content
Četrtek, 22. februar 2024
07.02.2022
07:39
POK Krško
Foto: POK Krško
Odbojkarice krškega POK-a so v Ljubljani premagale prvo ekipo 3. državne odbojkarske lige zahod, srečanje so dobile po petih nizih. V zadnjem nizu so bile boljše z rezultatom 10:15.

Odbojkarice POK Krško premagale prvo ekipo lige

LJUBLJANA Odbojkarice Posavskega odbojkarskega kluba Krško so 12. krogu 3. državne odbojkarske lige zahod v Ljubljani premagale prvo ekipo lige, odbojkarice VOLLEYBALLjubljana. Prvi niz so s 25:22 dobile domačinke, Krčanke so nato drugega dobila z 20:25, da bi tretjega z dvema točkama razlike 25:23 dobile domačinke. Pokovke so nato četrti niz dobile s 25:16, podaljšano igro v petem nizu pa s prepričljivih 15:10.

Premagale doslej nepremagljive

Da je Krčankam v petek uspel velik met, dokazuje tudi naslednja zanimivost. Ljubljančanke so bile do tega kroga nepremagljive, v desetih tekmah so namreč zbrale prav toliko zmag, Pokovke pa so poskrbele za prvi poraz. Z 31 točkami so Ljubljančanke zdaj na prvem mestu lestvice, Krčanke se s 14 točkami držijo 4. mesta. V petek jih v domači dvorani čaka srečanje z zadnjouvrščeno ekipo na lestvici, odbojkaricami Triglav Kranj II.

pok krško
krško
odbojka

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja