Skip to main content
V Posavju 5.1° C Četrtek, 25. 2024
04.07.2019
13:54
Foto: Veljko Jukič
Kyokushinkai karate zveza Slovenije je s pomočjo Kluba borilnih veščin Sevnica v Športnem domu Sevnica organizirala Full Karate Combat izobraževalni seminar kontaktnega karateja.

Kumite seminar

SEVNICA V prvem teoretičnem delu seminarja so bila predstavljena pravila Full Karate Combat, dovoljene in prepovedane tehnike, uporaba zaščitne opreme in standardi. V drugem praktičnem delu ​pa so se udeleženci seznanili z ročnimi in nožnimi napadalnimi tehnikami, dovoljenimi kombinacijami čiščenja nasprotnika, borbe na tleh, sledile so še sparing borbe v parih v zaščitni športni opremi. Seminar so vodili Shihan Jurij Orač, 7.DAN, Marko Stopar, 5.DAN, Denis Orač, 5.DAN in asistent Rok Kuzem, 2.DAN.

V popoldanskem delu pa je bilo organizirano še opravljanje izpitov za višje šolske in mojstrske pasove. Trenerji Kluba borilnih veščin Sevnica pa so s strani World Union of Karate-do Federations prejeli še mednarodne certifikate za DAN stopnje. Prejeli so jih Žiga Žveglič, za 1.DAN, Blaž Pečnik, 1.DAN, Orač Aljoša, 3.DAN, Denis Orač, 5.DAN, Marko Stopar, 5.DAN in Jurij Orač, 7.DAN. Višje stopnje pasov pa so na novo prejeli še naslednji: mojstrska kandidata Tina Kolman 1.Kyu, Amadej Božič 1.Kyu, mojstri Rok Kuzem, 2.DAN, Marja Zidarič, 2.DAN ter za življenjsko delo Rajko Bončina, 4. DAN in Jože Sečen, 4.DAN.

Fotogalerija:

Njihove DAN diplome bodo ratificirane pri mednarodni karate organizaciji WUKF in izdani ustrezni certifikati. Vsem udeležencem opravljanja izpitov za prejeta priznanja iskreno čestitamo – OSU!

Klub borilnih veščin Sevnica

sevnica
kbv sevnica
borilni športi
fotogalerija

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja