Skip to main content
Sreda, 4. oktober 2023
15.05.2019
12:17
Foto: Anton Hruševar
V soboto, 11. maja, so Sunny Ridersi v Leskovcu pri Krškem izvedli 12. blagoslov motorjev motoristk in motoristov. V popoldanskem času vreme se je malo poslabšalo, a to ni bila ovira za druženje.

KRŠKO Po začetnih priboljških domačih dobrot je sledil blagoslov katerega je letos izvedel Igor Stepan župnik iz Šmihela pr Novem mestu. Po blagoslovu se je okoli 50 motoriostov odpeljalo na panoramsko vožnjo do kmečkega turizma Radej na Sremiču.

Po kratkem postanku, okrepčilu ob glasbi in pecivu, je vožnja potekala preko krškega mostu, Velike vasi do Vile Iris v Brezovski Gori nazaj do začetne točke, kjer je nas že čakala topla hrana. Ob počasni vožnji si je vsakdo lahko še ogledal sremiške gorice, nazaj je sledil čudoviti pogled z višine na Krško, v Vili pa ogled mini živalskega vrta.

Tudi letos je celotna vožnja in srečanje potekalo brez nevšečnosti, zato hvala vsem,ki so se udeležili počasne vožnje s panoramskim ogledom. Hvala tako Vinski kleti Krško za pomoč, gostišču Radej, Vili Iris, Okrepčevalnici Pepi, DLM Matija Gubec za zapiranje odsekov in seveda vsem, ki so prinesli domače dobrote.

Anton Hruševar

krško
motoristi
fotogalerija

Pridružite se nam

Novice iz Posavja