Skip to main content
Torek, 28. november 2023
11.05.2021
08:00
Foto: arhiv ePosavje
V torek bodo brez električne energije na območju Črnca, Belinja, Kerinovega Grma, Velikega Podloga, Studenca in Brestanice.

Kje bo v torek, 11. maja, motena oskrba z električno energijo?

Črnc, Belinje

KRŠKO Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo v torek, 11. maja 2021, zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Brežice, na območju transformatorske postaje Črnc med 8. in 10. uro in na območju transformatorske postaje Belinje med 11. in 13. uro.

Brestanica Kolodvor, Studenec Matko

Na področju nadzorništva Krško okolica bo motena oskrba z električno energijo na območju transformatorske postaje Brestanica Kolodvor, nizkonapetostno omrežje – cerkev in restavracija med 8. in 14. uro. Na področju nadzorništva Sevnica bodo v torek brez elektrike na območju transformatorske postaje postaje Studenec Matko, nizkonapetostno omrežje – Matko med 9. in 14. uro.

Veliki Podlog, Kerinov Grm

Na področju nadzorništva Krško mesto ne bo elektrike na območju transformatorske postaje Pristava Veliki Podlog med 8. in 9, uro, na območju transformatorske postaje Jelša Veliki Podlog med 10. in 11.30 uro in na območju transformatorske postaje Kerinov Grm med 12. in 14.30 uro.

(eP)

krško
elektro celje
obvestila

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja