Skip to main content
Petek, 1. december 2023
07.06.2022
10:29
Policija, avtomobil
Foto: arhiv ePosavje
Policisti so med vikendom na številko policije 113 sprejeli 650 klicev, od tega je bilo 196 dogodkov takšnih, ki so zahtevali posredovanje policije.

Domačine zmotil 60-letnik, ki je pospravljal seno

BREŽICE V nedeljo zvečer so policiste klicali v Sela pri Dobovi, ker so jih nekaj pred deseto uro zvečer zmotili hrup in žarometi traktorja, s katerim je 60-letnik spravljal seno. Policisti so ugotovili, da ne gre za kršitev javnega reda in miru, pojasnila, da so imeli v dnevnem času tehnične težave s traktorjem, seno pa je potrebno pospraviti pred dežjem, pa prijaviteljev niso zadovoljila.

Zagotovila, da gre za tehnične težave, domačinov niso pomirila

Policiste so klicali še enkrat okoli pol enajste ure zvečer - policisti so na kraju ugotovili, da so kmetje seno že pospravili in z delom zaključili.

Policija, avtomobil, 113

Kriminaliteta, prometna varnost, javni red in mir

Policisti pravijo, da je bilo med vikendom največ intervencij zaradi dogodkov, povezanih s kriminaliteto, prometno varnostjo ter javnim redom in mirom.

23 prometnih nesreč

Med vikendom so policisti obravnavali triindvajset prometnih nesreč z materialno škodo, od tega je bilo osem povoženj oziroma trkov z divjadjo. Policisti so zaradi kršitev cestnoprometnih predpisov oziroma vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja so zasegli pet vozil, obravnavali so tri prometne nesreče z lažjimi poškodbami in eno s hudimi.

brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja