Skip to main content
V Posavju 6.1° C Ponedeljek, 5. december 2022
03.03.2021
07:32
Foto: arhiv ePosavje
V sredo, 3. marca, bo oskrba z električno energijo motena v krški, brežiški in sevniški občini. V nadaljevanju objavljamo seznam transformatorskih postaj po občinah in krajih.

Kje v sredo, 3. marca, ne bo električne energije?

Sevnica Šmarje

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Sevnica, na območju transformatorske postaje Šmarje 1 nizkonapetostni izvod Jelančič med 8. in 12. uro.

Podbočje, Kalce, Veliko Mraševo, Gazice Krka, Dobrava, Pristava, Gazice

Prav tako bodo dela potekala na področju nadzorništva Krško mesto, na območju transformatorske postaje VIIG med 6. in 6.30 in med 14.45 in 15.10, na območju transformatorskih postaj Podbočje, Črpališče Kalce, Veliko Mraševo in Veliko Mraševo pri cesti med 7. in 8. uro, na območju transformatorske postaje Veliko Mraševo vrti med 7. in 12. uro, na območju transformatorskih postaj Gazice Krka, Dobrava Pristava, Gazice in Pristava Gazice med 8. in 12. uro.

Čatež, Čela, Zgornja Pohanca

Na področju nadzorništva Brežice bo motena oskrba z električno energijo na območju transformatorske postaje Vrtnarija Čatež med 8. in 11. uro in na območju transformatorske postaje Čela nizkonapetostni izvod Zgornja Pohanca med 12. in 14. uro.

Dimniški požar na Blanci

Ob 19.57 so na Blanci, občina Sevnica, v dimniku stanovanjske hiše gorele saje. Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Blanca so požar pogasili, prezračili prostore in s termovizijsko kamero pregledali dimno tuljavo ter jo očistili.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali šest pozivov za nujno medicinsko pomoč.

(eP)

sevnica
krško
brežice
elektro celje
obvestila

Pridružite se nam

Zadnje novice