Skip to main content
Sreda, 17. april 2024
12.05.2022
06:50
Foto: arhiv ePosavje
Od zadnjega poročanja so policisti obravnavali šest prometnih nesreč, enajst kršitev javnega reda in miru ter na meji prijeli sedem tujcev. V Vrhovski vasi beležijo tatvino bakrenih žlebov.

Šest prometnih nesreč

S srede na četrtek so policisti obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je huje poškodoval kolesar in pet prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda.

Na Obrežju zasegli avtomobil

Ob tem so posredovali tudi zaradi enajstih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. Na mejnem prehodu Obrežje so kršitelju cestno prometnih predpisov, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, zasegli avtomobil.

Sumi kaznivih dejanj

S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj lahke telesne poškodbe, ponarejanja listin, vloma in tatvin.

Policija, avtomobil, 113

177 klicev na številko 113

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 58 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 177 klicev, posredovali so zaradi nezakonitih prehodov državne meje.

S strehe odnesli bakrene žlebove

V Vrhovski vasi na območju Policijske postaje Brežice je nekdo s strehe počitniške hiše odtujil okoli 35 metrov bakrenih žlebov, lastnika je oškodoval za 1200 evrov.

V brežiški občini prijeli 7 tujcev

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju kraja Trnje in pri Rigoncah na območju Brežic izsledili in prijeli pet državljanov Kube, državljana Malija in državljana Gvineje Bissau. Policijski postopki s tujci, ki so nezakonito prestopili državno mejo, še niso zaključeni.

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam

Poglejte tudi