Skip to main content
Torek, 30. maj 2023
29.05.2021
06:39
Foto: arhiv ePosavje
Policisti so na številko 113 prejeli 249 klicev, največ jih je bilo povezanih s prometno varnostjo. Krški policisti so v mestu izsledili 36-letnika in ga predali novomeškim pravosodnim policistom.

Kronika Policijske uprave Novo mesto, 28. maj 2021

Policisti so od petka zjutraj do sobote zjutraj na številko 113 prejeli 249 klicev, od tega je bilo 47 klicev takšnih, ki so zahtevali posredovanje policije.

9 prometnih nesreč

Kot pravijo policisti, je bilo največ klicev povezano s področjem prometne varnosti. Policisti so obravnavali sedem prometnih nesreč z materialno škodo, eno z lahkimi telesnimi poškodbami in eno, kjer se je hudo poškodoval otrok.

Policija, državna meja

V Krškem 36-letnika odpeljali v zapor

Krški policisti so zvečer v mestu izsledili 36-letnika, za katerim je bilo razpisano iskanje, ker bi moral na prestajanje kazni zapora zaradi premoženjskih kaznivih dejanj. Policisti so ga predali pravosodnim policistom novomeških zaporov.

Na Veliki Dolini vlom v župnišče

Odnesli 200 evrov denarja, 200 evrov tudi škode na vratih

Zjutraj so v župnišču v Veliki Dolini ugotovili, da so jim neznanci v noči iz četrtka na petek vlomili. Brežiški policisti so opravili ogled in ugotovili, da so neznanci odnesli okoli dvesto evrov denarja ter naredili še dodatnih dvesto evrov škode na vratih.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam

Poglejte tudi