Skip to main content
Sobota, 13. april 2024
06.04.2021
13:06
Policija, avtomobil, 113
Foto: arhiv ePosavje
V soboto so sevniški policisti obravnavali prometno nesrečo v krožišču v Sevnici. Krški policisti so v ponedeljek pri tatvini drv ulovili tri tatiče. V Krški vasi pogrešajo gorivo.

38-letnik v Sevnici zapeljal na sredino krožišča

Lažje poškodovanega so reševalci odpeljali v bolnišnico

Policisti so ugotovili, da je nesrečo povzročil 38-letni voznik osebnega avtomobila, ki je zaradi nepravilne strani in smeri vožnje izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste na otok v sredini krožišča. Sevniški reševalci so lažje poškodovanega povzročitelja oskrbeli in odpeljali v bolnišnico.

Alkotest je odklonil, ni se strinjal niti s strokovnim pregledom

Policisti so 39-letniku zaradi suma vožnje pod vplivom alkohola odredili preizkus, ki ga je odklonil. Možakar je odklonil tudi odrejen strokovni pregled, pa so mu policisti odvzeli vozniško dovoljenje in zaradi kršitev na sodišče naslovili obdolžilni predlog.

Iz gozda poskušali odpeljati dobre 3 kubike drv

Krški policisti prijeli tri storilce

Policisti Policijske postaje Krško so v ponedeljek, v gozdu pri naselju Kalce Naklo, izsledili in prijeli 43-letnega, 22-letnega in 17-letnega osumljenca. Storilci so iz gozda poskušali odtujiti okoli 3,5 m3 drv.

Drva so zasegli, na tožilstvo podali kazenske ovadbe

Policisti so drva zasegli, o tatvini seznanili oškodovanca in zoper osumljence na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

Tatvina goriva v Krški vasi

Pogrešajo 150 litrov goriva

Na delovišču v Krški vasi pa je v nedeljo nekdo vlomil v rezervoar delovnega stroja in iztočil ter odtujil okoli 150 litrov goriva.

(eP)

sevnica
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja