Skip to main content
Sreda, 4. oktober 2023
12.11.2020
08:36
Elektrika, voda, ceste, 13. avgust 2020
Grafika: ePosavje.com
Zapora ceste med Jelenikom in Podulcami v krški občini, v delu Sevnice v četrtek motena oskrba s pitno vodo, pri Bizeljskem in na Polšci v Krškem motena oskrba z električno energijo.

V delu Sevnice v četrtek motena oskrba s pitno vodo

Drožanjska, Florjanska, Kidričeva, del Prvomajske ulice

Komunala d.o.o. Sevnica, obvešča uporabnike pitne vode na vodovodu Sevnica, območje Drožanjske, Florjanske, Kidričeve, Kajuhove in dela Prvomajske ulice, dela Griča in Ceste na Dobravo ter Drožanja, da bo v četrtek, 12. novembra, motena oskrba s pitno vodo zaradi vzdrževalnih del na omrežju.

Zapora med Jelenikom in Podulcami

Preplastitev cestišča

CGP d.d. obvešča o popolni zapori na državni cesti R3-672 odsek 1338 Zavratec – Smednik, v četrtek, 12. novembra, od 7. do 19. ure. Zapora bo na lokaciji med kraji Jelenik-Celine-Podulce od km 4.140 do km 4.840 zaradi preplastitve cestišča.

Kje je urejen obvoz?

Obvoz iz smeri Zavratca je urejen po državni cesti Zavratec – Škocjan do križišča in v križišču levo proti Raki in obratno. Za stanovalce iz naselij Jelenik, Celine in Podulce, ki so ob državni cesti ali se priključujejo na državno cesto, obvoza ni.

Kje bo v četrtek motena oskrba z električno energijo?

Bizeljsko izvod Drenovec, Bojsno

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes, dne 12. novembra 2020, zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije za področje nadzorništva Brežice, na območju transformatorske postaje Bizeljsko izvod Drenovec med 8:30 in 11:00 uro ter na območju transformatorske postaje Bojsno šola izvod smer Bojsno šola med 8:30 in 12:00 uro.

Polšca

Na področju nadzorništva Krško mesto bo motena oskrba z električno enregijo na območju transformatorske postaje Polšca izvod DES blok vila med 10:00 in 14:30 uro.

(eP)

ceste
pitna voda
obvestila
krško
brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi