Skip to main content
V Posavju 6.6° C Sobota, 4. februar 2023
04.04.2022
12:36
Foto: arhiv ePosavje
Sevniški policisti so 27-letniku zaradi nasilja nad staršema izrekli prepoved približevanja, čaka ga še kazenska ovadba. Na Raki tatovi odnesli denarnice in mobilne telefone.

27-letnik ustrahoval starša, žalil in spravljal v podrejen položaj

Sevniški policisti so v petek posredovali zaradi nasilja v družini v Sevnici. Po zbranih obvestilih so ugotovili, da 27-letni moški že dalj časa izvaja fizično in psihično nasilje nad staršema. "Nasilnež starša ustrahuje, ju žali in spravlja v podrejen položaj," pravijo policisti.

Čaka ga kazenska ovadba

Policisti so zaščitili žrtvi in 27-letniku izrekli ukrep prepovedi približevanja zaradi razlogov za sum, da bo ogrozil njuno življenje, osebno varnost in svobodo. Policisti ga bodo zaradi nasilništva ovadili na pristojno tožilstvo.

Iz garderobe odnesli denarnice in mobilne telefone

Iz garderobe športnega objekta na območju Rake je v petek okoli 18.30 nekdo šestim oškodovancem iz torb in oblačil odtujil denarnice in mobilne telefone. Okoliščine policisti Policijske postaje Krško še preiskujejo.

Vlomili v tri avtomobile

Na parkirnem prostoru v naselju Slinovce na območju Policijske postaje Krško je v soboto zvečer nekdo vlomil v dva parkirana avtomobila in odtujil bančne kartice. Policisti še dodajajo, da je neznanec iz tretjega avtomobila, ki je bil odklenjen, odtujil denar.

sevnica
policija
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi