Skip to main content
V Posavju 13.7° C Petek, 26. 2024
27.06.2022
11:45
Paketniki, Knjižnica Brežice
Foto: Knjižnica Brežice
V Knjižnici Brežice obeležujejo pet let, odkar so svojim članom omogočili vračilo izposojenega gradiva na knjigomatu 24/7.

Prevzem knjižničnega gradiva 24/7

BREŽICE V Knjižnici Brežice pravijo, da je storitev do danes postala utečen in hkrati pomemben del našega knjižničnega vsakdana. Od junija 2022 pa lahko člani Knjižnice Brežice gradivo naročijo/rezervirajo in ga prevzamejo v paketnikih 24/7. Knjigomat za vračilo je tako ob vstopu v osrednjo knjižnico dobil nove prijatelje – 12 paketnikov proizvajalca Direct4.me, nakup katerih je omogočila ustanoviteljica Občina Brežice.

Enostavna uporaba paketnikov

Uporaba paketnikov je enostavna, napotki za naročilo/rezervacijo želenega knjižničnega gradiva ter njegov prevzem pa so objavljeni na spletni strani Knjižnice Brežice, v zavihku Novice. Kakor dodajajo, je prednost tovrstne storitve zagotovo dostopnost za uporabnike 24 ur na dan, 7 dni v tednu (tudi izven odpiralnega časa knjižnice), diskretnost, varnost in brezstičnost.

Tudi izven odpiralnega časa knjižnice

"Navedena sodobna tehnologija sooblikuje naše poslanstvo, pri tem pa ne gre brez naših zvestih članov in uporabnikov. Tudi v poletnih dneh in mesecih, ki so pred nami, se veselimo snidenj in klepetov v knjižnični čitalnici, na terasah in drugih zanimivih kotičkih naše vseživljenjske dežele," še pravijo v Brežicah.

knjižnica brežice
brežice

Pridružite se nam