Skip to main content
V Posavju 7.9° C Ponedeljek, 27. marec 2023
17.03.2022
07:51
Knjižnica Brežice
Foto: Knjižnica Brežice
V Knjižnici Brežice se pridružujejo vseslovenski akciji Zapišimo spomine.

Zapisovanje spominov

BREŽICE V Knjižnici Brežice želijo obuditi medgeneracijske pogovore in vezi, ustvariti prostor za trenutke, ko se znanje prenaša iz generacije na generacijo, in spomniti, da nam lahko zgodbe iz preteklosti služijo kot zgled, opozorilo in/ali smerokaz za prihodnost. Ob tem želijo opomniti na vlogo starejših – nosilcev spomina, hkrati pa spodbuditi zanimanje za dediščino ter jo predstaviti na nov, sodoben način.

Od 14. do 25. marca

V akciji zapisovanja spominov lahko sodelujete prav vsi, potekala bo od 14. do vključno 25. marca 2022 v odpiralnem času Knjižnice Brežice. Spomini in zgodbe bodo objavljeni ter na voljo za ogled v aplikaciji Zapisi spomina.

Zapisovalka spominov in zgodb bo v Knjižnici Brežice mag. Sabina Stanič. Za podrobnejše informacije je dosegljiva na e-naslovu sabina.stanic@knjiznica- brezice.si in telefonski številki 07 49 62 649. "Prosimo vas, da navedena kontakta uporabite tudi za dogovor o terminu, vsebini in načinu srečanja. Zapisan ali posnet spomin lahko pošljete tudi po elektronski pošti," pravijo v Knjižnici Brežice.

knjižnica brežice
brežice

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja