Skip to main content
Petek, 23. februar 2024
26.11.2021
11:39
Fakulteta za energetiko, podelitev diplom
Foto: Fakulteta za energetiko UM
V sredo so v Krškem pripravili slavnostno podelitev diplom novi generaciji inženirjev energetike s Fakultete za energetiko Univerze v Mariboru. V trinajstih letih je študij zaključilo 435 študentov.

20 novih diplomantov Fakultete za energetiko

KRŠKO Tokratna podelitev diplom je skladno z aktualnimi razmerami potekala na sedežu Fakultete za energetiko Univerze v Mariboru v Krškem in je bila zaprta za javnost.

Dekan fakultete, red. prof. dr. Sebastijan Seme, je ob uspešnem zaključku študija podelil diplome trinajstim diplomantom visokošolskega strokovnega študijskega programa Energetika, dvema diplomantoma univerzitetnega študijskega programa Energetika ter petim diplomantom magistrskega študijskega programa Energetika.

Dekan Fakultete za energetiko Univerze v Mariboru

V trinajstih letih je študij uspešno zaključilo 435 študentov

V trinajstih letih izvajanja študijskih programov na Fakulteti za energetiko Univerze v Mariboru je študij uspešno zaključilo 196 študentov visokošolskega strokovnega študijskega programa Energetika, 104 študenti univerzitetnega študijskega programa Energetika, 131 študentov magistrskega študijskega programa Energetika, ter 4 študenti doktorskega študijskega programa Energetika.

(eP)

fakulteta za energetiko
energetika
šole v posavju
krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja