Skip to main content
Nedelja, 24. september 2023
08.02.2022
18:31
Popolnoma prenovljeni Tuš market Sevnica ponuja razširjeno ponudbo sveže pripravljenih dobrot in deluje z do okolja prijaznimi tehnologijami.

Prenovljeni Tuš market Sevnica odprl vrata

Tuš je odprl vrata povsem prenovljenega Tuš marketa Sevnica. Celovito prenovljen market, v katerega so vgradili sodobne, do okolja prijazne tehnologije, je kupce pričakal s ponudbo, prilagojeno sodobnemu načinu nakupovanja. Nova nakupovalna pot jih bo vodila med skrbno zasnovanimi oddelki, zagotovo pa se bodo razveselili sveže pripravljenih dobrot, delikatese in nove TO-GO ponudbe, namenjene zdravim in hitrim obrokom.

Tuš tudi v letošnjem letu nadaljuje z obnovo svojih poslovalnic. Letos je prva na vrsti otvoritev povsem prenovljenega Tuš marketa Sevnica, ki je danes odprl svoja vrata. Kupci bodo zagotovo, poleg prenovljene zunanjosti in notranjosti, takoj opazili novosti v ponudbi te priljubljenega marketa: "Sevničani nas že dobro poznajo, zato so nas pri prenovi vodile njihove želje in nakupovalne navade. Tuš market Sevnica ima povsem prenovljeno nakupno pot, ki je jasna ter omogoča hitre in učinkovite nakupe. Na samem vhodu jih bo pričakal nov in vsebinsko obogaten oddelek svežega sadja in zelenjave," razlagajo v Tušu in dodajajo, da bo povsem nova njihova ponudba sveže pripravljenih prigrizkov in jedi TO-GO, ki je še posebej priročna za malice in hitre obroke.

Pri prenovi marketa so se v Tušu dotaknili tudi preostale ponudbe: "Ponudbo živil smo prilagodili željam naših kupcev in jo razširili. Dodali smo nove hladilne površine za pijače in dodobra razširili svežo ponudbo. Navdušila bo ponudba delikatese, sveže pripravljenih pekovskih dobrot, mlečnih izdelkov in pakiranega mesa," v Tušu naštevajo novosti v marketu Sevnica. Ob tem so prilagodili še ponudbo neživil, prav tako v skladu s pričakovanji kupcev, in jo premišljeno umestili v prodajni prostor. Dodali so še nove nakupovalne košarice in vozičke ter odlagalni pult za večjo priročnost nakupov.

Tuš market Sevnica je lepši in prijaznejši za nakupe tudi zaradi prenovljenih vhodov in zunanjosti trgovine, zamenjanih tlakov in servisnih prostorov. Tuš je sicer kot trajnosti zavezan trgovec, ki ima v Sloveniji več kot 100 trgovin, pri prenovah še posebej pozoren na uporabo do okolja prijaznih in energetsko učinkovitih tehnologij: "V skladu s trajnostno strategijo smo tudi v Tuš market  Sevnica vgradili do okolja prijazne tehnologije, kot so energetsko učinkovita LED razsvetljava ter sodobna, energijsko varčna hladilna tehnika," dodajajo v Tušu. Tuš market Sevnica bo odprt od ponedeljka do petka, od 7.00 do 20.00, ob sobotah pa od 7.00 do 18.00.

sevnica
oglasna novica

Pridružite se nam

Novice iz Posavja