Skip to main content
Petek, 12. april 2024
04.02.2022
12:50
Zdravstveni dom Brežice
Foto: arhiv ePosavje
V torek smo poročali, da je zaradi kadrovskih izpadov v Zdravstvenem domu Krško izvajajo samo nujne in neodložljive storitve. Zdaj je podobno tudi v Brežicah.

Le nujne in neodložljive storitve

BREŽICE Iz Zdravstvenega doma Brežice namreč obveščajo svoje uporabnike, da zaradi kadrovskih izpadov do nadaljnjega izvajajo samo nujne in neodložljive storitve. Nujnost oziroma neodložljivost storitev bo določil zdravnik.

Po elektronski pošti

Tako uporabnikom sporočajo, da naj na elektronsko pošto posredujejo sporočila le za predpisovanje receptov za redno terapijo ali delovnih nalogov za redne medicinske pripomočke, za izdajo napotnic ter za naročilo na pregled. Na elektronsko pošto bodo odgovorili najkasneje v roku do 3 dni. 

Zaenkrat brez terminov za nenujne preglede

"Terminov za nenujne preglede pri zdravniku začasno ne dajejo. Prosijo za sodelovanje in strpnost. Zahvaljujejo se za razumevanje," dodajajo.

Januarja v občini Brežice 2592 potrjenih primerov

V občini Brežice so januarja potrdili 2592 primerov okužb, največ (248) so jih potrdili 27. januarja 2022. V prvih dveh dneh februarja, ko v skupnem zbirniku primerov štejejo PCR in hitri antigenski testi, so potrdili 230 primerov - 97 v torek in 133 v sredo.

zdravstveni dom brežice
brežice

Pridružite se nam