Skip to main content
Petek, 12. april 2024
27.02.2024
12:00
RK Krško
Na sobotni tekmi, ki je potekala v Črnomlju proti ekipi RK Črnomelj, je Rokometni klub Krško pokazal odločnost in ekipni duh.

Krčani so slavili zmago z rezultatom 27:39 kljub odsotnosti nekaterih ključnih igralcev zaradi poškodb in izključitvi Matica Dosedle. Ekipa je dokazala svojo sposobnost prilagajanja v težkih okoliščinah.

Prvi polčas se je končal z vodstvom Krškega 13:20, kar je nakazovalo na dobro pripravljenost ekipe. Kljub izključitvi Dosedle v 24. minuti, se je ekipa RK Krško uspela osredotočiti na igro in nadaljevati z učinkovito strategijo. Med igralci sta se tokrat najbolj izkazala Jure Švalj in Jaka Jakše, ki sta prispevala največ zadetkov (8 in 7), ne smemo pa pozabiti na izjemne obrambe vratarja Luke Zupančiča, ki je s svojimi intervencijami znatno prispeval k zmagi.

Kljub izstopajočim individualnim predstavam, je treba poudariti, da je bila zmaga rezultat skupnega truda in odličnega sodelovanja celotne ekipe. Vsak član ekipe je prispeval svoj delež, bodisi v obrambi ali napadu, kar je krčanom omogočilo, da so ohranili prevlado skozi celotno tekmo in na koncu slavil zmago z rezultatom 27:39.

V prihajajočem tednu bo Rokometni klub Krško gostil pomembno tekmo proti močni ekipi RK Grosuplje, ki bo potekala v soboto, 2. marca 2024 ob 19.00 uri v Dvorani Šolskega centra Krško. Ta tekma predstavlja novo priložnost za ekipo, da nadaljuje s svojim uspešnim nastopanjem in pokaže svoje sposobnosti pred domačim občinstvom.

Po koncu tekme RK Krško vabi vse navijače, da ostanete z njimi in se pridružite prijetnemu druženju. Za dobro vzdušje in okusne obroke bo poskrbela ekipa bistroja Double "G".

Vir: RK Krško

šport
rokometni klub krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja