Skip to main content
Torek, 19. marec 2024
22.04.2021
14:28
2. SNL
Foto: arhiv ePosavje
S tekmami 16. kroga se bo v soboto nadaljevala 2. slovenska nogometna liga. Krčani doma gostijo Šmartno, Brežičani bodo na domačem igrišču igrali z Nafto.

V soboto se nadaljuje 2. slovenska nogometna liga

KRŠKO V 2. slovenski nogometni ligi se bo v soboto začel drugi del prvenstva. Brežiški nogometaši bodo igrali v ligi za prvaka, Krčani v ligi za obstanek. Krčani bodo tako v soboto ob 17. uri na Stadionu Matije Gubca gostili ekipo Šmartno 1928, Brežičani bodo dve uri pozneje igrali z Nafto 1903. Še vedno pa bodo vsa športna tekmovanja potekala brez prisotnosti gledalcev in navijačev.

Liga za prvaka in Liga za obstanek

Pred nadaljevanjem prvenstva so Krčani na 1. mestu lige za obstanek, Brežičani bodo ligo za prvaka začeli s četrtega mesta.

Korošec bo počival dve tekmi

Po torkovem 15. krogu je svoje povedal tudi disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije. Jaka Korošec je bil za štart nad Tomažem Zakrajškom v 56. minuti izključen in bo počival naslednji dve tekmi. Poleg domače tekme s Šmartnim bo izpustil še tekmo 17. kroga, v gosteh pri ekipi Primorje eMundia.

V petek prva tekma kvalifikacij za 1. SFL

V petek bo v Sevnici na sporedu prva tekma kvalifikacij za 1. slovensko futsal ligo. Sevničani bodo gostili ekipo ŠD Extrem, tekma se bo v športni dvorani pri osnovni šoli začela ob 20. uri. Povratno srečanje bo v petek, 30. aprila, v Sodražici, s pričetkom ob 19.30 uri.

(eP)

brežice
krško
nogometni klub brežice
nk krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja