Skip to main content
V Posavju 30.2° C Četrtek, 18. avgust 2022
22.12.2021
06:43
Foto: arhiv ePosavje
Šest prometnih nesreč ter 10 kršitev javnega reda in miru, na vstopu v državo so zasegli več petard.

Šest prometnih nesreč ter 10 kršitev javnega reda in miru

Policisti so obravnavali šest prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda, posredovali so zaradi desetih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih, s področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj vloma in tatvin.

 

 

Policija, avtomobil

194 klicev na številko 113

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 45 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 194 klicev, posredovali so zaradi iskanja pogrešane osebe, požara in nezakonitih prehodov državne meje.

1520 petard

Na mejni prehod Obrežje je na vstop v Slovenijo pripeljal voznik osebnega avtomobila Fiat scudo slovenskih registrskih oznak. Policisti so opravili temeljito mejno kontrolo in v prtljažniku avtomobila našli več zavojčkov s 1520 prepovedanimi petardami, prepovedane pirotehnične izdelke so mu zasegli in zoper 30-letnega kršitelja uvedli postopek o prekršku.

Na meji prijeli 5 tujcev

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Balkovcev v občini Črnomelj izsledili in prijeli tri državljane Afganistana in pri Podgračenem v občini Brežice dva državljana Malija. Policijski postopki s tujci, ki so nezakonito prestopili državno mejo, še niso zaključeni.

krško
brežice
sevnica
radeče
kostanjevica na krki

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja