Skip to main content
V Posavju 7.6° C Ponedeljek, 27. marec 2023
22.08.2021
11:00
Brežice, Mokrice, stanje na avtocesti
Grafika: ePosavje.com
Na avtocesti med Obrežjem in Brežicami s četrtkom, 19. avgustom, nova ureditev prometa. Kot je razvidno iz Prometno-informacijskega centra (PIC), je po novem priključek Mokrice odprt.

Nova sprememba ureditve na avtocesti med Obrežjem in Drnovim

Do 3. septembra. Ali če ne bo drugače

BREŽICE Od četrtka, 19. avgusta naprej, na avtocesti med Obrežjem in Drnovim spet veljajo nova pravila. Če je bilo še do začetka tedna gotovo, da bo v smeri Ljubljane zaprt celoten avtocestni priključek Brežice, so v začetku tedna zaprli le uvoz Brežice, izvoz z avtoceste iz smeri Obrežja je bil normalno odprt.

(!) Izvoz Brežice zaprt

No, po novem je zaprt tudi izvoz Brežice v smeri Ljubljane. Kot pravijo na Prometno-informacijskem centru, bo tako do 3. septembra. Ali če ne bo drugače. Če želite z Obrežja proti Brežicam, boste morali po stari cesti čez Podgračeno in Prilipe do Čateža ob Savi.

(!) Priključek Mokrice znova odprt

Po novem je znova odprt priključek Mokrice (po drugem mostu čez avtocesto in za postajališčem z bencinsko črpalko) v obe smeri. Ker se prometna ureditev očitno spreminja izven zastavljenih okvirjev, priporočamo spremljanje obvestil Prometno-informacijskega centra, drugih spletnih servisov in spletnega mesta ePosavje.com.

Spletna kamera na priključku Obrežje (v živo, vir: promet.si):

(bš, eP)

brežice
ceste

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja