Skip to main content
Četrtek, 30. november 2023
23.11.2020
19:21
Dom starejših občanov Krško
Foto: ePosavje.com
V Domu starejših občanov Krško imajo v ponedeljkovem popoldnevu v domu 20 stanovalcev z okužbo, ki so nameščeni v rdeči coni v skupini Nagelj.

Stanovalce, ki so bili v tveganem stiku bodo namestili v sive cone

Skupino zdravih stanovalcev bodo preselili v dnevni center

KRŠKO Stanovalce, ki so bili v tveganem stiku, so namestili v sive cone. V naslednjih dneh bodo v prostore novega dnevnega centra Podmornica preselili skupino Vijolica, skupino zdravih stanovalcev. "Na ta način bomo pridobili dodaten prostor za rdečo cono, hkrati pa bo našim stanovalcev v novih prostorih udobno in lepo v varnem okolju," so sporočili iz Doma starejših občanov Krško.

V ponedeljek vzeli 102 brisa

"Zdravstveno stanje in splošno počutje natančno spremljamo"

V ponedeljek so pri stanovalcih in zaposlenih vzeli 102 brisa, vseh rezultatov v domu v popoldnevu še niso imeli. "Kakor pri dosedanjih brisih, bomo vse stanovalce in njihove svojce v primeru potrjene okužbe o tem osebno obvestili," pravijo. Zdravstveno stanje in splošno počutje vseh natančno spremljajo in nekaj stanovalcev ima povišano temperaturo, drugih močneje izraženih simptomov zaenkrat ni bilo. "V domu je od ponedeljka do petka domska zdravnica, ki bdi nad stanjem stanovalcev," še pišejo.

(bš)

krško
koronavirus

Pridružite se nam

Novice iz Posavja