Skip to main content
V Posavju 21.1° C Četrtek, 7. julij 2022
06.12.2021
21:22
Celulozarji na tekmovanju v Ljubljani
Foto: PK Celulozar Krško
V soboto so člani Plavalnega kluba Celulozar Krško v Ljubljani sodelovali na mitingu Miklavž. Klubske barve je zastopalo 18 plavalcev, nastopali pa so odlično in priplavali tudi nekaj odličij.

Sestri Menoni na stopničkah in med osmimi najboljšimi

LJUBLJANA Na plavalnem tekmovanju Miklavž v Ljubljani je Ema Menoni dvakrat stopila na drugo stopničko. Najprej je bila druga na 50m hrbtno, na koncu tekmovanja pa je bila druga še v finalni disciplini 200m mešano, kamor se je uvrstilo 8 najboljših plavalk posamezne kategorije z najboljšim seštevkom štirih disciplin.

V bazenu Tivoli je do dveh medalj prišla tudi njena mlajša sestra Ana Menoni, ki je bila v kategoriji s starejšim letnikom dvakrat tretja in sicer na 100m hrbtno in 50m prosto. Prav tako je na koncu tekmovanja plavala v finalu 100m mešano kjer je zasedla šesto mesto.

Sara, Nejc in Nina med deseterico

Med deseterico so se uvrstili tudi Sara Dobnik, Nejc Kranjc in Nina Tomše, za odlične nastope in odplavane osebne rekorde pa je potrebno tudi pohvaliti tudi Maksa Jon Babiča, Alekseja Kržana, Kajo Krušič, Nal Bajca, Jakoba in Krištofa Račiča ter Petra Špilerja.

Šest jih je na tekmovanju nastopilo prvič

Kot so sporočili iz Plavalnega kluba Celulozar Krško, si posebno pohvalo za svoje sploh prve nastope na plavalnem tekmovanju zaslužijo Tristan Bunetič, Matic Kožar, Leon Taj Luštek, Urban Mešiček, Tilen Robek in Irenej Siter.

Fotogalerija (Foto: Plavalni klub Celulozar Krško):

(eP)

plavalni klub celulozar krško
krško
fotogalerija

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja