Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
01.06.2021
13:43
3. etapa Dirke po Sloveniji: Podsreda - Brestanica
Foto: ePosavje.com
Po delu 3. etape kolesarske Dirke po Sloveniji, ki bo v petek, 11. junija, tudi na posavskih cestah, smo se že zapeljali od Brežic do Bistrice ob Sotli. Pot zdaj nadaljujemo v Podsredi.

Del 3. etape Dirke po Sloveniji

Od Podsrede do Brestanice

Od Bistrice ob Sotli bo kolesarsko karavano pot vodila do Virštanj in Lesičnega, kjer se bodo obrnili nazaj proti Posavju, mimo Kozjega in Podsrede bodo nato zagrizli v vzpon prek Poklela pri Podsredi in Koprivnice do Velikega in Malega Kamna ter nato prek Senovega do Brestanice.

Predstavimo Posavje svetu!

V petek, 11. junija, na posavskih cestah

Kolesarsko dirko po Sloveniji bodo v neposrednem prenosu prenašali na TV Slovenija 2 in Eurosportu. Posavce vseh starosti vabimo, da predstavimo Posavje svetu, kot je prav in se spodobi. Pripravljate na vašem ovinku kakšno presenečenje? Na info@eposavje.com zbiramo vaše ideje in lokacije dogodkov, da jih bomo lahko posredovali naprej pripravljalcem televizijskega prenosa. 

Enostavno: Fotkaš, posnameš, pošlješ

Na sam dan dirke nam lahko v naše elektronske nabiralnike (naj bo prek elektronske pošte ali zasebnih sporočil na Facebooku, Twitterju ali Instagramu) pošljete fotografije in videoposnetke ter tako sodelujete pri sooblikovanju največje zbirke multimedijskega gradiva s tretje etape Dirke po Sloveniji.

Dirka po Sloveniji 2021

Od 9. do 13. junija bodo na 27. izvedbi Dirke po Sloveniji na slovenskih cestah nastopili najboljši svetovni kolesarji, tudi zmagovalec lanske Dirke Po Franciji Tadej Pogačar. Tretja etapa bo povsem slovenska, začela se bo v Brežicah in po 165,8 kilometrih končala v Krškem. 

V petek, 11. junija, na posavski cestah

"Etapa bo izredno zanimiva, kajti ekipe bodo branile izplen iz druge etape. Zaradi vzpona na Sremič, ki kolesarje čaka 20 km pred ciljem, zaključek etape ne ustreza nikomur. Pretežak je za sprinterje in prelahek za gorske specialiste. V tej etapi je mogoče vse, uspešen beg, sprint glavnine in celo boj za zeleno majico," so etapo napovedali na uradni spletni strani.

(eP)

dirka po sloveniji
kolesarstvo
krško

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja