Skip to main content
V Posavju 13.4° C Petek, 26. 2024
21.04.2022
10:16
Velikonočni badminton turnir v Kozjem
Foto: Badminton klub Pišece
V ponedeljek je v športni večnamenski dvorani Kozje potekal 1. Velikonočni turnir za pokal Kozja. Turnirja se je udeležilo 46 igralcev iz Ljubljane, Mengša, Celja, Brežic, Zagreba in Pišec.

Velikonočni turnir v badmintonu v Kozjem

KOZJE Najštevilčnejši klub po številu so bili člani Badminton kluba Pišece, ki so na turnir pripeljali kar 16 igralk in igralcev v večini mlajših, ki jim je bil to eden od prvih turnirjev izven svoje občine. Ekipo pa so zastopali tudi boljši igralci, ki so domov prinesli tudi nekaj medalj. V kategoriji moški posamezno A je bilo finale zelo razburljivo in gledljivo, saj sta se pomerila Toni Hotko (BK Pišece) in Peter Skubic (BK Bit Ljubljana), sicer vodilni igralec ADA badmintonske lige v moški posamezni konkurenci. Zmago je slavil Toni Hotko.

Fotogalerija (Foto: Badminton klub Pišece):

Na stopničkah tudi Laura, Tea, Blaž, Tadej, Aljaž

Srebrne medalje v kategoriji dekleta dvojice B sta se razveselili mladi dvojici Laura Mataln Gerjevič in Tea Šuler (BK Pišece) prav tako kot tretjega mesta Blaž Plevnik (BK Pišece) v kategoriji moški posamezno C. Vsi trije igralci so sicer produkt kadetske šole v Pišecah. Prav tako tretja sta bila Tadej Škof in Aljaž Ogorevc (BK Pišece) v kategoriji moške dvojice B. Da je bil turnir na visoki ravni potrjujejo dejstva, da so si bili igralci enotni naj turnir postane tradicionalni. S svojim prihodom, podelitvijo nagrad in govorom pa je svoj doprinos prinesla tudi županja občine Kozje gospa Milenca Krajnc.

kozje
badminton klub pišece
fotogalerija
brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja