Skip to main content
V Posavju 24.7° C Sreda, 29. junij 2022
18.05.2022
09:21
Družini prijazno podjetje Kostak d. d.
Foto: Kostak, d. d.
V ponedeljek, 16. maja 2022, je v Stanovski dvorani na Ljubljanskem gradu potekala slavnostna podelitev certifikatov in posebnih priznanj za Družini prijazna podjetja (DPP).

Posebno priznanje za dolgoletno in prizadevno širjenje vrednot Družini prijaznega podjetja

LJUBLJANA Dogodek je potekal ob 15. obletnici obstoja certifikata Družini prijazno podjetje (DPP) in je sovpadal s praznikom družin, ki ga obeležujemo 15. maja. Na dogodku je Ekvilib Inštitut kot nosilec certifikata DPP podelil 20 podjetjem in organizacijam certifikate DPP, od tega osmim osnovnega, dvanajst pa jih je prejelo polni certifikat.

Priznanje družbi Kostak, d. d.

Na dogodku so podelili tudi posebne zahvale za širjenje kulture in vrednot družini prijaznega podjetja v Sloveniji, med 16 organizacijami je prejemnica posebne zahvale tudi družba Kostak. Srečanja v Ljubljani se je udeležila direktorica Splošno kadrovskega sektorja Elizabeta Cemič, ki je iz rok generalnega direktorja Direktorata za družino na Ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Dušana Mikuža in ob prisotnosti predsednice revizorskega sveta certifikata Maje Skorupan prevzela posebno priznanje in zahvalo.

Ukrepe Družini prijaznega podjetja stalno nadgrajujejo

V obrazložitvi prejete nagrade so kot poglavitni razlog navedli, da je podjetje Kostak, d. d., izbralo in implementiralo 22 ukrepov. Kot je zapisano v revizijskem poročilu, v podjetju ukrepe Družini prijaznega podjetja stalno nadgrajujejo. "Imajo dobro razvit sistem stalnih izboljšav, pravočasno prepoznavanje potreb in uvajanje novosti. Njihov nov izziv je učinkovita povezava in prepletenost področij certifikata Družini prijaznega podjetja in Družbeno odgovorjenega delodajalca," še piše v obrazložitvi.

družini prijazno podjetje
kostak krško
krško

Pridružite se nam