Skip to main content
Nedelja, 3. marec 2024
15.07.2022
09:54
Zdravstveno terapevtska kolonija na Pašmanu
Foto: Franci Slivšek
Društvo Sonček Posavje je tudi letos konec junija na otoku Pašman na Hrvaškem organiziralo zdravstveno terapevtsko kolonijo. V nadaljevanju objavljamo daljši zapis in footgalerijo.

Zdravstveno terapevtska kolonija na Pašmanu

Program zajema razbremenitev družin vsakodnevnih skrbi in jim omogoča, da se posvetijo sebi in svojemu otroku z motnjami v razvoju, vzpostaviti dobro interekcijo in komunikacijo med terapevti in družino, navezati prijateljske, trajne stike med družinami, integracija in inkluzija otrok z motnjami v razvoju, okrepitev zdravja, učenje rekreativnih in sprostitvenih dejavnosti. Posavski sončki so vsakodnevno imeli nevrofizioterapijo, delovno terapijo, vožnje s tubo, banano, vodnim skuterjem,  gumenjakom, supanje tako sede kot samostojno, plavanje v morju, igre v vodi, druženje in sprostitvene aktivnosti.

Veliko članov je bilo prvič v koloniji na Pašmanu

"V letošnjem letu je bilo veliko novih članov, ki so bili z nami prvič na Pašmanu in prepričani smo, da so se z nami počutili lepo. Število udeležencev se iz leta v leto veča in vsako leto omogočamo še več aktivnosti za naše sončke," je po končani koloniji povedala predsednica društva Nataša Solomun.

Fotogalerija (Foto: Franci Slivšek):

društvo sonček posavje
fotogalerija
krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja