Skip to main content
Sobota, 9. december 2023
07.12.2021
11:27
Predaja sredstev, SB Brežice
Foto: Lions klub Brežice
Člani Lions kluba Brežice so se v sodelovanju z Lidl Slovenija z majhno pozornostjo zahvalili medicinskemu osebju covid oddelka Splošne bolnišnice Brežice. Daljši zapis v nadaljevanju novice.

"Ko si zdrav, si želiš mnogo stvari"

BREŽICE Kot so zapisali v sporočilu, "ko si zdrav, si želiš mnogo stvari. Ko zboliš, si želiš le eno stvar, da bi bil zdrav. In na poti ozdravitve, še posebej v teh težkih časih, je vaše delo in poslanstvo neprecenljivega pomena. Predvsem ker ste vi – medicinsko osebje - mnogokrat edini, ki lahko sočloveku ponudite toplino, bližino, stisk roke in nasmeh."

"In ravno ta dejanja imajo čudežno moč in so pomemben dejavnik na poti zdravljenja. Iskrena in globoka hvala za vse to. Da brezpogojno s svojim znanjem, dejanji in srcem skrbite za sočloveka in se navkljub enormnim naporom v času epidemije razdajate in ste mnogim edina iskrica upanja," dodajajo.

Na fotografiji: direktorica Splošne bolnišnice Brežice Anica Hribar, predsednica Lions kluba Brežice Nataša Vrečar Zorčič in strokovna direktorica Splošne bolnišnice Brežice Mojca Savnik Iskra.

(eP)

brežice
lions klub brežice

Pridružite se nam

Novice iz Posavja