Skip to main content
V Posavju -17.8° C Sreda, 22. marec 2023
09.09.2020
13:45
Poletni koncerti Društva študentov Brežice
Foto: Društvo študentov Brežice
V Društvu študentov Brežice so do konca pripeljali tri poletne koncerte, ki so večere polepšali na grajskem dvorišču Posavskega muzeja Brežice.

Poletni koncerti Društva študentov Brežice

BREŽICE Kljub vsem omejitvam zaradi novonastale situacije v zvezi z novim virusom, smo v društvu bili izredno aktivni in pod zvezdnato nebo najprej povabili Martino & Moreno Olić, nadarjeni sestri, ki sta v duetu znane priredbe pričarale na popolnoma nov način. Niz poletnih koncertov je nadaljeval znan umetnik Robert Petan, ki je skupaj z gosti predstavil spevni del repertoarja, skladbe, ki jih piše za druge izvajalce ter tudi kakšno z nabora svojih modernejših, elektronskih komadov. Prvi septembrski četrtek pa je zaznamoval nihče drug kot Andrej Šifrer. Obiskovalci tudi tokrat niso bili prikrajšani zabave in prepevanja že vsem znanih komadov.

Fotogalerija (Foto: Društvo študentov Brežice):

Veseli smo, da ste tudi letos bili del naše poletne glasbene zgodbe in nas zopet podprli z obiskom, kljub trenutnim nevšečnim razmeram. Zahvaljujemo se Posavskemu muzeju Brežice, nastopajočim in vam, dragi obiskovalci. Tudi letošnje poletje zaključujemo z obljubo, da bodo poletni večeri v naslednjem letu obarvani v DŠB barve in glasbene note priljubljenih izvajalcev.

Lea Bosančić,
Društvo študentov Brežice

brežice
fotogalerija

Pridružite se nam

Poglejte tudi