Skip to main content
Ponedeljek, 4. marec 2024
28.09.2021
19:38
BOOM, Matevž Derenda
Foto: POP TV
Spet je na naših TV zaslonih šov Slovenija ima talent, na odru pa smo za začetek videli 17 nastopajočih.

V šovu Slovenija ima talent zapel tudi sin Nuše Derende

LJUBLJANA Nekateri, kot je v navadi, so žirijo pustili brez besed, spet drugi so jo 'prisilili', da je hitro pritisnila na rdeč križec. Začelo se je spektakularno, saj je že v prvi oddaji sezone padel prvi zlati gumb, ki sta ga pritisnila kar voditelja šova, Peter Poles in Sašo Stare. Navdušila ju je 15-letna Tajda Korče, ki ima tako gibljivo telo, da so vsi njen nastop gledali odprtih ust in se spraševali, če ima vse kosti, tako kot drugi ljudje. Deklica je ganila tudi s življenjsko zgodbo, češ da odrašča v rejniški družini, kjer je sama prek YouTuba začela razvijati nevsakdanji talent.

Druga priložnost

Brez posavskega pridiha tudi tokrat ni šlo. Zanj je poskrbela fantovska skupina s pomenljivim imenom BOOOM! oz. njen član Matevž Derenda, ki je sin pevke Nuše Derenda. Med nastopom vsse ni šlo po načrtih, žirantka Ana Klašnja je bila zato neizprosna: "Vse imate kot boy band, razen glasov, zato je to ne!" Fantje so vseeno od žirije vseeno dobili vstopnico t. i. 'Drugo priložnost', kar pomeni, da se bodo lahko v letošnji sezoni vsaj še enkrat predstavili s svojo točko.

Na pomoč jim je priskočil Jan Plestenjak

Omenimo še, da skupino BOOOM! sestavljajo mladeniči Luka Cvetičanin, Patrik Mrak, oba iz Portoroža ter omenjeni Matevž Derenda iz Brežic. Na radijskih postajah smo lansko leto lahko prisluhnili njihovi skladbi z naslovom Julija, pri kateri jim je pri izboljšavi besedila na pomoč priskočil celo sam Jan Plestenjak.

SU, Foto: POP TV

glasbene novice
brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja